Vernieuwd: onze uitgebreide retailcatalogus

Nieuws - 29-06-2021

Vernieuwd: onze uitgebreide retailcatalogus

Protempo's catalogus voor het schappenplan is vernieuwd! Niet alleen is de naam geüpdatet naar retailcatalogus, ook hebben we de catalogus aangevuld met veel nieuwe producten. Zo heeft u nog meer mogelijkheden om een schappenplan samen te stellen dat precies bij uw wensen past. U bekijkt de nieuwe catalogus op onze retailpagina.

Ruime selectie uit ons assortiment wielen, banden en traileronderdelen

In de vernieuwde catalogus vindt u een groot aanbod wielen, van transportwielen tot apparatenwielen en van losse wielen tot meubelwielen. Daarnaast heeft u de keuze uit PU banden, luchtbanden en een ruime selectie traileronderdelen. Denk hierbij onder andere aan diverse soorten sluitingen en verlichting, oprijplaten, aanhangernetten, kogelkoppelingen en hijsbanden. Zo kunt u uw klanten een gevarieerd assortiment aanbieden.

Meer informatie en de complete retailcatalogus vindt u op onze retailpagina. Hier vindt u ook een online overzicht van de producten die geschikt zijn voor plaatsing in een schappenplan.

Interesse in een schappenplan van Protempo?

Bent u geïnteresseerd in een schappenplan van Protempo in uw winkel? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)24 3711 711 of verkoop@protempo.nl! Onze productspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden. Of misschien maakt u al gebruik van onze schappenplanservice? In dat geval is dit een mooi moment om eens te kijken of u toe bent aan een update. Ook hierbij helpen we u graag. Neem hiervoor contact op met uw verkoopmedewerker van Protempo.