CPH Cobblestone GPS tracker

Nieuws - 19-07-2021

CPH Cobblestone GPS tracker

CPH Cobblestone GPS tracker

Altijd kunnen achterhalen waar de aanhangwagen is? Deze GPS Tracker maakt het mogelijk om de trailer altijd te traceren. En dat zonder abonnement! De tracker werkt met een speciaal ontworpen app, te downloaden in de App Store (iOS) of via Google Play (Android). 

De Cobblestone GPS tracker is breed inzetbaar. Zo kunt u hem gebruiken op uw auto, aanhangwagen, paardentrailer of boot. Maar u kunt hem ook makkelijk bevestigen op uw motor of scooter. De Cobblestone tracker is slechts 6x6 cm en kunt u eenvoudig met tape plaatsen of in uw voertuig leggen. 

Geen abonnement nodig!
De Cobblestone tracker is direct te gebruiken en werkt zonder abonnement. 

Geen aansluitingen of stroom nodig!
De GPS tracker werkt op een batterij met lange levensduur. U hoeft de tracker dus nergens op aan te sluiten. De batterij heeft een gemiddelde levensduur van 4 jaar* bij 1 track p/dag en tot 10 jaar bij 1 track p/week.

Profielen in de app.
In de app kunt u kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde profielen die eenvoudig in de app zijn in te stellen:

- LIVE TRACKING: Bij beweging ontvangt u elke 15 minuten de positie van de tracker en 15 minuten na de laatste beweging.
- NA BEWEGING: U ontvangt enkel een positie 1 uur na de laatste beweging.
- VOL GAS MODUS: U ontvangt elke 10 minuten een positie.
- 24 UUR: U ontvangt één keer per dag een positie.
- 7 DAGEN: U ontvangt één keer per week een positie.

Daarnaast is het mogelijk om zelf profielen aan te maken en ook aan te passen. 

Het activeren van de CPH Cobblestone GPS tracker duurt minder dan 1 minuut. U voert het ID-nummer van de tracker in op de app of de web-interface, kiest een naam en u selecteert een standaard profiel. Vervolgens dient u de tracker 8 seconde te schudden. Klaar voor gebruik!

Specificaties:
- Met uitgebreide app voor iOS of Android en web interface
- Eigen gewicht: 88 gram
- Dekking: EU, Zwitserland, Noorwegen
- Batterijcapaciteit: 4,4 Ah, oplaadbaar: nee
- Levensduur batterij: 4 jaar met 1 track per dag*

* De levensduur van de batterij is een indicatie en hangt af van de omstandigheden waarin het apparaat wordt gebruik. 4 jaar levensduur van de batterij is de verwachte levensduur onder de slechtste omstandigheden en bij uitsluitend het gebruik van het profiel 24UUR (1 positietracking per dag).

Wilt u meer informatie over deze of andere onderdelen voor de aanhangwagen? Onze productspecialisten staan voor u klaar. 

Neem contact op via: verkoop@protempo.nl of +31 (0)24 3711733