Filters

Toepassing
Bouwhoogte (mm)

Alle wielen

Alle wielen

De wielen van Protempo zijn ingedeeld in series. Elke serie heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Om het juiste wiel voor uw toepassing te vinden, gebruikt u de filters links op deze pagina. Hiermee kunt u aangeven aan welke kenmerken het wiel moet voldoen. Denk aan diameter, draagvermogen en het materiaal van het loopvlak. Door te filteren houdt u alleen de voor u relevante wielseries over. Zodra u doorklikt, krijgt u de verschillende keuzes qua gaffel te zien. Komt u er niet uit of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Kogelpotten
Wielonderdelen en -accessoires
Specials
Wielserie 00
Wielserie 01
Wielserie 02
Wielserie 03
Wielserie 04
Wielserie 05
Wielserie 07
Wielserie 08
Wielserie 09
Wielserie 10
Wielserie 11
Wielserie 12
Wielserie 13
Wielserie 14
Wielserie 16
Wielserie 18
Wielserie 19
Wielserie 20
Wielserie 21
Wielserie 27
Wielserie 28
Wielserie 29
Wielserie 30
Wielserie 31
Wielserie 32
Wielserie 33
Wielserie 34
Wielserie 35
Wielserie 36
Wielserie 37
Wielserie 38
Wielserie 39
Wielserie 40
Wielserie 734
Wielserie 744
Wielserie 41
Wielserie 43
Wielserie 44
Wielserie 45
Wielserie 50
Wielserie 465
Wielserie 466
Wielserie 74
Wielserie 474
Wielserie 46
Wielserie 51
Wielserie 52
Wielserie 53
Wielserie 55
Wielserie 56
Wielserie 60
Wielserie 61
Wielserie 62
Wielserie 64
Wielserie 65
Wielserie 66
Wielserie 67
Wielserie 68
Wielserie 69
Wielserie 175
Wielserie 75
Wielserie 93
Wielserie 95

De wielseries van Protempo

De wielen van Protempo zijn ingedeeld in series, waarbij elke serie zijn eigen speciale kenmerken heeft. Denk hierbij onder andere aan het draagvermogen, het type rem, op welke lagers het wiel loopt, het materiaal van de velg en het materiaal van het loopvlak. Of u nu op zoek bent naar zwenkwielen voor buiten, plastic wieltjes, zwenkwielen met veer, kunststof wielen met groef, polyurethaan Vulkollan® wielen of een heel ander type wiel, dankzij de ruime opties en mogelijkheden zult u voor bijna alle mogelijke doeleinden een geschikt wiel bij Protempo vinden.

Op zoek naar een wiel voor een speciale toepassing?

Binnen de wielseries van Protempo vindt u ook speciale wielen, zoals smalspoorwielen en groefwielen / flenswielen, pallettruckrollen / transpallet wielen, geleiderollen / geleidingsrollen, zwenk- en bokwielen met luchtbanden en hittebestendige wielen. Dus bent u op zoek naar kunststof geleidingsrollen, hittebestendige transportwielen, flenswielen in kunststof, staal of gietijzer, een bokwiel met luchtband of een ander speciaal type wiel, ook dan bent u bij Protempo aan het juiste adres. Of misschien wilt u geen wiel, maar een kogelpot kopen? Wij hebben kogelpotten van Alwayse in het assortiment, voor het soepel en nauwkeurig verplaatsen van ladingen in onder andere uw interne transport.

Kwaliteit, service en maatwerk

Door onze langlopende dealerschappen met verschillende bekende A-merken kunnen wij u al meer dan 45 jaar uitstekende kwaliteit bieden. Daarnaast adviseren wij u graag, zodat u altijd het juiste wiel voor uw toepassing krijgt. Het is ook mogelijk om wielen naar uw wens te laten samenstellen, aangezien wij beschikken over een eigen assemblage-afdeling. Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om.

Wij staan voor u klaar
Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.
Employee support