Filters

Actieve filters
  Bouwhoogte

  Alle wielen

  Alle wielen

  De wielen van Protempo zijn ingedeeld in series. Elke serie heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Om het juiste wiel voor uw toepassing te vinden, gebruikt u de filters links op deze pagina. Hiermee kunt u aangeven aan welke kenmerken het wiel moet voldoen. Denk aan diameter, draagvermogen en het materiaal van het loopvlak. Door te filteren houdt u alleen de voor u relevante wielseries over. Zodra u doorklikt, krijgt u de verschillende keuzes qua gaffel te zien. Komt u er niet uit of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

  Kogelpotten
  Wielonderdelen en -accessoires
  Specials
  Wielserie 00
  Wielserie 01
  Wielserie 02
  Wielserie 03
  Wielserie 04
  Wielserie 05
  Wielserie 07
  Wielserie 08
  Wielserie 09
  Wielserie 10
  Wielserie 11
  Wielserie 12
  Wielserie 13
  Wielserie 14
  Wielserie 16
  Wielserie 18
  Wielserie 19
  Wielserie 20
  Wielserie 21
  Wielserie 27
  Wielserie 28
  Wielserie 29
  Wielserie 30
  Wielserie 31
  Wielserie 32
  Wielserie 33
  Wielserie 34
  Wielserie 35
  Wielserie 36
  Wielserie 37
  Wielserie 38
  Wielserie 39
  Wielserie 40
  Wielserie 734
  Wielserie 744
  Wielserie 41
  Wielserie 43
  Wielserie 44
  Wielserie 45
  Wielserie 50
  Wielserie 465
  Wielserie 466
  Wielserie 74
  Wielserie 474
  Wielserie 46
  Wielserie 51
  Wielserie 52
  Wielserie 53
  Wielserie 55
  Wielserie 56
  Wielserie 60
  Wielserie 61
  Wielserie 62
  Wielserie 64
  Wielserie 65
  Wielserie 66
  Wielserie 67
  Wielserie 68
  Wielserie 69
  Wielserie 175
  Wielserie 75
  Wielserie 93
  Wielserie 95

  De wielseries van Protempo

  De wielen van Protempo zijn ingedeeld in series, waarbij elke serie zijn eigen speciale kenmerken heeft. Denk hierbij onder andere aan het draagvermogen, het type rem, op welke lagers het wiel loopt, het materiaal van de velg en het materiaal van het loopvlak. Of u nu op zoek bent naar zwenkwielen voor buiten, plastic wieltjes, zwenkwielen met veer, kunststof wielen met groef, polyurethaan Vulkollan® wielen of een heel ander type wiel, dankzij de ruime opties en mogelijkheden zult u voor bijna alle mogelijke doeleinden een geschikt wiel bij Protempo vinden.

  Op zoek naar een wiel voor een speciale toepassing?

  Binnen de wielseries van Protempo vindt u ook speciale wielen, zoals smalspoorwielen en groefwielen / flenswielen, pallettruckrollen / transpallet wielen, geleiderollen / geleidingsrollen, zwenk- en bokwielen met luchtbanden en hittebestendige wielen. Dus bent u op zoek naar kunststof geleidingsrollen, hittebestendige transportwielen, flenswielen in kunststof, staal of gietijzer, een bokwiel met luchtband of een ander speciaal type wiel, ook dan bent u bij Protempo aan het juiste adres. Of misschien wilt u geen wiel, maar een kogelpot kopen? Wij hebben kogelpotten van Alwayse in het assortiment, voor het soepel en nauwkeurig verplaatsen van ladingen in onder andere uw interne transport.

  Kwaliteit, service en maatwerk

  Door onze langlopende dealerschappen met verschillende bekende A-merken kunnen wij u al 50 jaar uitstekende kwaliteit bieden. Daarnaast adviseren wij u graag, zodat u altijd het juiste wiel voor uw toepassing krijgt. Het is ook mogelijk om wielen naar uw wens te laten samenstellen, aangezien wij beschikken over een eigen assemblage-afdeling. Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om.

  Wij staan voor u klaar
  Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
  Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.
  Employee support