45 jarig jubileum

Published : 17-06-2019 21:29:30
Categories : Nieuws

45 jarig jubileum

In 1974 is Protempo begonnen als technische handelsonderneming in Zaandam. Maar na vier jaar werd het pand al te klein en zocht men naar een nieuwe vestigingsplaats. En zo kwam Protempo in 1978 naar Nijmegen. En trok Protempo in het pand, dat inmiddels al vele uitbreidingen heeft gekregen. Het magazijn is uitgegroeid tot 15.000 m2 en het personeelsbestand is gegroeid naar 85 personen.

Open huis

Genoeg reden voor een feest en een open huis voor onze klanten. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni hebben wij dan ook ruim 300 klanten mogen ontvangen. Tijdens hun komst konden wij met onze klanten in gesprek over onze producten, service en toekomstplannen. En door de medewerking van onze vele leveranciers hebben wij het magazijn kunnen aankleden met mooi promotiemateriaal. 

Na de openstelling van het magazijn, waar klanten de gelegenheid kregen om alles eens rustig te bekijken,  hebben wij samen met onze klanten het glas mogen heffen op de goede samenwerking en het vertrouwen. 

Toekomst

In de komende jaren heeft Protempo als speerpunt, dat zij haar klanten op elke mogelijke manier wil ontzorgen. Zo gaan wij werken aan een nog betere webshop, snellere leveringen en het verbreden en verdiepen van ons assortiment. Zodat wij over vijf jaar, tijdens ons 50-jarig jubileum, ook weer met trots ons glas kunnen heffen met onze tevreden klanten.