Protempo en Hahn gasveren. Al 30 jaar een duurzame en stabiele samenwerking.

Published : 10-07-2019 20:43:55
Categories : Nieuws

Protempo en Hahn gasveren. Al 30 jaar een duurzame en stabiele samenwerking.

Protempo zag in 1974 in Zaandam het levenslicht, maar verhuisde na vier jaar al naar een grotere locatie in Nijmegen. Het 45-jarig bestaan van Protempo werd dit jaar met een open dag voor onze klanten gevierd, waarbij we veel van onze leveranciers konden laten zien. Zo ook van één van onze belangrijkste leveranciers in de afgelopen 30 jaar: Hahn gasveren. Een duurzame samenwerking waar we trots op zijn.

Een samenwerking van 30 jaar

De firma Hahn ontstond bijna 60 jaar geleden in Esslingen, vlakbij het Duitse Stuttgart, onder de bezielende leiding van eigenaar Hahn. Protempo was toen nog een jonge groothandel in onder meer wielen en onderdelen voor aanhangwagens. De heer Hahn stelde zich altijd ten doel zijn producten zo optimaal mogelijk te produceren maar verloor de kwaliteit daarbij nooit uit het oog. De gasveren waren hem zeer dierbaar.

Protempo bestaat uit gemotiveerde medewerkers die dagelijks bezig zijn hun bedrijf een nog vastere marktpositie te geven. Dit doen wij door voortdurend nieuwe producten te onderzoeken en klantgericht in te spelen op de vraag van de markt. Ook bouwen wij een duurzame relatie op met klanten. De samenwerking tussen Hahn en Protempo heeft altijd tot doel gehad de gasveer van Hahn een leidende positie op de markt te geven. Protempo nam hiervoor bijvoorbeeld een eigen gasveervulmachine in bedrijf, zodat wij snel uit voorraad gasveren op de juiste druk kunnen afleveren bij de klant.

Door bij Protempo te luisteren naar wensen van (potentiele) klanten kon Hahn deze technisch realiseren. Protempo presenteerde op zijn beurt ook de nieuwe ontwikkelingen in het assortiment van Hahn aan de markt, wat samen voor een enorme groei heeft gezorgd. 

Verdere ontwikkeling 

Nadat de familie Hahn zich uit de firma heeft teruggetrokken en onder de leiding is komen te staan van de heer Demuth, heeft Hahn een zeer sterke ontwikkeling doorgemaakt. Het bedrijf is gegroeid naar een internationale speler met een zeer toegewijd team aan medewerkers. Echter heeft de cultuur nog steeds de kenmerken van een familiebedrijf. De contacten zijn persoonlijk en altijd oplossingsgericht. Vandaar dat de firma Hahn zo goed bij Protempo past. 

Sinds enkele jaren is Hahn samengegaan met de firma Stabilus. Hierbij heeft Hahn een groot internationaal netwerk tot zijn beschikking gekregen en een grote toegang tot de kennis en kunde van Stabilus. Iets wat direct innovaties en verbeteringen tot gevolg had en waar wij ook in de nabije toekomst veel goeds van verwachten. 

Gezien de sterke ontwikkelingen van de laatste jaren en de plannen voor de komende jaren van de Firma Hahn en Protempo, verwachten wij ook de komende 30 jaar onze succesvolle samenwerking voort te zetten en verder uit te breiden als toonaangevend leverancier in de gasverenbranche. 

Samen staan we sterk!