Protempo B.V. - Masters of Motion!

Published : 09-12-2017 13:44:57
Categories : Nieuws

Protempo B.V. - Masters of Motion!

Protempo B.V. - Masters of Motion!

Protempo B.V. heeft ruim 40 jaar ervaring als totaalleverancier. We staan bekend om onze klantgerichte werkwijze en nuchtere mentaliteit. Daarnaast kunt u bij ons een selectie maken uit een breed assortiment van meer dan 38.000 producten. Daarom zijn wij de “Masters of motion”.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier op het gebied van wielen, luchtbandwielen, gasveren of aanhangwagenonderdelen? Onze teams helpen u graag.

Protempo

ProtempoProtempo B.V. is een technische handelsonderneming opgericht in 1974 in Zaandam. Vier jaar na de start in Zaandam werd het pand te klein en is Protempo verhuisd naar Nijmegen; een strategische plek waar vanuit Protempo heel Europa bedient. Wat ooit begonnen is als kleine onderneming is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 70 medewerkers.

Inmiddels heeft Protempo, met zijn zeer uitgebreide productassortiment en de beschikking over 15.000m2 magazijn, zich ontwikkeld tot één van de grootste internationale leveranciers binnen de branches waarin Protempo opereert.