Filters

Actieve filters
  Toepassing
  Merk

  Gasveren

  Gasveren

  Bij Protempo vindt u gasveren, bevestigingsmateriaal en accessoires voor gasveren in alle soorten en maten. Wij leveren zowel gastrekveren als gasdrukveren, en alle bijkomende benodigdheden zoals veiligheidspijpen en dempers. Wij werken al jarenlang samen met HAHN Gasfedern en kunnen u daarom een breed assortiment gasveren van HAHN bieden. Door deze samenwerking en door onze eigen gasveervulmachines is maatwerk geen enkel probleem. De juiste gasveer voor uw toepassing vindt u dus zeker bij Protempo.

  Gastrekveren
  Gasdrukveren
  beschermpijp
  Bevestigingsmateriaal gasveren
  Demper
  Star blokkeerbaar
  veiligheidspijp

  Op zoek naar een gasveer, bevestigingsmateriaal of accessoires voor gasveren?  

  Bij Protempo bent u aan het juiste adres voor gastrekveren, gasdrukveren en blokkeerbare gasveren van HAHN Gasfedern. Daarnaast leveren wij bevestigingsmateriaal en accessoires, zoals veiligheidspijpen en beschermpijpen. Wij hebben eigen gasveervulmachines en een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij uw gasveren op maat afvullen en snel aan u leveren.

  Waarom kiezen voor HAHN gasveren van Protempo?

  Bij Protempo werken we al meer dan 30 jaar samen met HAHN Gasfedern. Wij zijn zelfs de enige officiële dealer van HAHN Gasfedern in Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor kunnen we zeer specifieke vragen in direct overleg met hen oppakken. Onze productspecialisten geven u dan ook graag advies op maat. Maar dat zijn niet de enige voordelen:

  • Wij kunnen een groot deel van ons HAHN gasverenassortiment zelf afvullen op de door u gewenste druk.
  • Ons assortiment HAHN gasveren is breed. Bovendien hebben we een ruime voorraad. Wij kunnen uw gasveren daarom snel leveren, ook in grotere hoeveelheden.
  • Naast stalen gasveren leveren we ook RVS gasveren in de legeringen AISI 304 (V2A) en AISI 316 (V4A). Ideaal wanneer u een gasveer zoekt die bestand is tegen de invloed van chemicaliën.

  Leverancier voor verschillende branches

  Onze gasveren worden toegepast in uiteenlopende branches. Van de meubelindustrie tot de aanhangwagenindustrie en van de gezondheidszorg tot de jachtbouw. Onze specialisten met jarenlange ervaring helpen u graag, in welke branche u ook werkzaam bent. Voor iedere vraag kunnen wij een maatwerk oplossing bieden. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste gasveer voor uw toepassing krijgt.

  Wij staan voor u klaar
  Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
  Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.
  Employee support