Landbouwonderdelen

Al vele jaren bieden wij onderdelen voor de agrarische sector. Het assortiment is breed. Met assen van FAD Assali voor het langzaamverkeer en ECE gekeurde verlichting en markeringsborden van WAS en GEKA. Maar ook steunwielen en steunpoten kunnen wij u in een breed assortiment bieden. Van Simol en KNOTT en in ons eigen huismerk Novio. Naast onze ruime ervaring in landbouwonderdelen, biedt ook onze jarenlange kennis van wielen, banden en traileronderdelen vele oplossingen voor de agrariër. 

Assen
Remonderdelen
Oplooprem (onderdelen)
Verlichting
Steunwielen en steunpoten (landbouw)
Ladingvastzetartikelen
Scharnieren en sluitingen
Disselbakken en gereedschapskisten
Dissels, triangels en -onderdelen
Kogeldraaikransen
Trekhaken en trekogen
Handremmen en remcilinders
Hydrauliek
Gasveren
Banden, binnenbanden en velgen
Serviceonderdelen FAD 
Heeft u een remonderdeel van FAD dat snel vervangen moet worden? Als groothandel in landbouw onderdelen en dankzij onze nauwe samenwerking met FAD Assali hebben wij een zeer grote voorraad vervangingsonderdelen van FAD op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren en kunt u weer snel door met uw werkzaamheden.
Verlichting voor in de landbouw (Halogeen, gloeilamp en LED-verlichting)

Ook voor verlichting op landbouwmachines is ons assortiment landbouw onderdelen ruim. Protempo biedt u zowel knipperlichten van bijvoorbeeld Aspöck als werklampen en zwaailampen. Maar ook reflectoren en markeringsborden hebben wij in vele uitvoeringen.