Zoekfilters

Actieve filters
  artikelnummer leverancier
  afmeting bevestiging mm
  product
  Apparatenwielen
  diameter Ø
  product
  Meubelwielen
  kleur richtings-/totaalvaststeller
  Transport

  Steinco

  Protempo is al sinds 1975 dé officiële importeur van Steinco. Daarmee bieden wij u echte kwaliteitswielen van Duitse bodem, want alle producten van Steinco worden in Duitsland ontworpen en geproduceerd. Steinco produceert al meer dan 90 jaar wielen en wielonderdelen voor diverse grote branches, waaronder de gezondheidszorg. Deze jarenlange ervaring, gecombineerd met de kwalitatieve en innovatieve producten, maakt Steinco een echt A-merk in de wielenindustrie. Daarom werken we bij Protempo al sinds dag één graag met hen samen.

  De getoonde producten in onze webshop zijn slechts een greep uit de producten die wij kunnen leveren. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor Steinco’s innovatieve systemen, het Zentrales Feststellsystem (ZFS) en het Elektronisches Feststellsystem (EFS). Voor meer informatie over deze systemen kunt u contact met ons opnemen. Ook als u op zoek bent naar een specifiek product of advies wilt over uw specifieke situatie staan wij voor u klaar. Door ons langlopende dealerschap beschikken wij over jarenlange ervaring met de producten van Steinco. Wij adviseren u graag!

  Op zoek naar Steinco wielen en wielonderdelen?

  Protempo is de officiële dealer van Steinco in Nederland en België. U vindt bij ons dan ook een groot assortiment Steinco wielen en wielonderdelen voor diverse branches. Steinco heeft wielen geschikt voor gebruik in de gezondheidszorg en luchtvaart en voor in grootkeukens, laboratoria, industrie, kantoren en winkels.

  Gezondheidszorgwielen van Steinco 

  Al meer dan 90 jaar verplaatsen Steinco wielen bedden en apparaten in ziekenhuizen en medische praktijken over de hele wereld. Deze wielen voldoen aan de strengste hygiëne-eisen en hebben bovendien uitstekende rol- en zwenkeigenschappen en veilige, stille remprestaties. Steinco biedt wielen die geschikt zijn voor onder andere cleanrooms en beddenwasstraten. Ook op antistatisch gebied zijn er veel mogelijkheden. 

  Steinco’s innovatieve systemen

  Naast kwaliteit heeft Steinco innovatie hoog in het vaandel staan. Dit ziet u onder andere terug in hun innovatieve systemen, namelijk het Zentrales Feststellsystem (ZFS) en Elektronisches Feststellsystem (EFS). Verschillende wielen van Steinco zijn te combineren met deze systemen. 
  Het ZFS is een modulair systeem dat de voordelen van centraal remmen combineert met het gemak van plaatbevestiging. Het EFS is een combinatie tussen de mobiliteit van een wiel en de voordelen van een stelpoot. Beide systemen zijn veelzijdig inzetbaar. Onze vakspecialisten komen u graag adviseren over de mogelijkheden in uw situatie.

  Prijzen voor productontwerp

  In de productontwerpen van Steinco gaan vorm, functie, esthetiek, technologie en bruikbaarheid hand in hand. Het is dan ook geen wonder dat Steinco regelmatig prijzen wint voor de ontwerpen van hun wielen. In de afgelopen jaren hebben ze voor verschillende wielen de Red Dot Design Award en de iF Design Award gewonnen.