Scharnieren en sluitingen

Scharnieren en sluitingen

Betrouwbaar hang- en sluitwerk is onmisbaar op de trailer. In ons assortiment vindt u zowel verzinkte scharnieren en sluitingen als rvs scharnieren en sluitingen. Wij bieden hierin scharniersets en losse onderdelen. Ook panieksluitingen voor de paardentrailer zijn in ons assortiment verkrijgbaar. En om de aanhangwagen of paardentrailer makkelijk te manoeuvreren hebben wij een uitgebreid aanbod in handgrepen en handvatten verschillende materialen. 

Scharnieren
Handgrepen en handvatten
Sluitingen specifiek voor paardentrailers
Kipperscharniersets
Sluitingen
Bent u op zoek naar goede scharnieren en sluitingen voor de aanhangwagen of paardentrailer? Protempo biedt u een uitgebreide keuze. En door onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren. Voor de vervanging van hang- en sluitwerk bieden wij losse onderdelen. Maar ook sets zijn bij ons ruim vertegenwoordigd.
 
Ons ruime assortiment bevat ook vele spansluitingen voor het vergrendelen van zijborden, zowel compleet als met aparte beugel en tegenstuk.

Kipper aanhangwagen

In de webshop vindt u complete sets voor de kipper. Deze set verbindt het frame met de laadbak en maakt het mogelijk om 3-zijdig te kunnen kiepen. Uitvoeringen van 3500Kg tot en met 15000Kg.
Deze kipperscharniersets zijn compleet met veiligheidsgrendels, aanlaskogels, lagerschaal en zadel. Voor het eenzijdig kiepen hebben wij een speciale autotransporter kipperset samengesteld.
Wij staan voor u klaar
Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.
Employee support