Steigerwielen

Steigerwielen

Op zoek naar wielen voor een rolsteiger? Protempo biedt u als specialistische en betrouwbare partner ruime mogelijkheden wat betreft rolsteigerwielen / steigerwielen voor onder uw rolsteiger. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor onze standaard steigerwielen, maar wij leveren ook maatwerk voor veel klanten. Lees meer over alle mogelijkheden wat betreft steigerwielen bij Protempo.

De standaard steigerwielen van Protempo

Onze standaard rolsteigerwielen / steigerwielen zijn uitgevoerd met een neutraal wiel en bestaan in verschillende diameters, waaronder 125mm, 150mm en 200mm. De draagvermogens variëren van 200kg tot 1000kg. Een steigerwiel is altijd voorzien van een rem, namelijk een naloop rem of een dubbele wiprem. Dit zorgt ervoor dat u uw rolsteiger altijd veilig vast kunt zetten voor u deze betreedt. Met behulp van de stalen spindel of de aluminium spindel verstelt u uw steigerwiel makkelijk in hoogte.

Specialist in maatwerk voor steigerwielen

Naast onze standaard rolsteigerwielen / steigerwielen leveren wij klantspecifieke oplossingen voor meerdere afnemers. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en denken graag met u mee. Dankzij onze ruime ervaring en eigen assemblage-afdeling kunnen wij de ideale steigerwielen voor uw situatie samenstellen, zodat u altijd een steigerwiel krijgt dat bij uw wensen past.

Mogelijkheden op het gebied van steigerwielen

Een greep uit de mogelijkheden waarvoor u bij ons terecht kunt op het gebied van rolsteigerwielen / steigerwielen:
 
  • Steigerwielen uitgevoerd in een kleur naar uw wens;
  • Steigerwielen met verschillende loopvlakmaterialen, waaronder rubber en kunststof (bijvoorbeeld nylon steigerwielen);
  • Verschillende bevestigingsmogelijkheden voor rolsteigers / steigers;
  • Steigerwielen met een stalen spindel;
  • Steigerwielen met een aluminium spindel;
  • Stalen buisbevestigingen.

Diverse toebehoren voor rolsteigers en vaste steigers: ladderdoppen, koppelingen, buisbevestigingen en borgclips

Bij Protempo bent u ook aan het juiste adres voor toebehoren op maat voor uw rolsteigers / steigers. Denk hierbij aan ladderdoppen / laddervoeten die ervoor zorgen dat uw ladder veilig en stevig blijft staan, koppelingen / koppelstukken, stalen buisbevestigingen en borgclips voor extra stevigheid.

Wij voorzien u graag van advies of meer informatie over onze steigerwielen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over onze steigerwielen en steigertoebehoren? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten geven u graag advies of meer informatie over de mogelijkheden.

No products to display.

Wij staan voor u klaar
Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.
Employee support