Gasveren

Bij Protempo vindt u gasveren, bevestigingsmateriaal en accessoires voor gasveren in alle soorten en maten. U vindt bij ons zowel gastrekveren als gasdrukveren, en alle bijkomende benodigdheden zoals veiligheidspijpen en dempers. Wij werken al jarenlang samen met HAHN Gasfedern en kunnen u daarom een breed assortiment gasveren van HAHN bieden. Door deze samenwerking en door onze eigen gasveervulmachines is maatwerk geen enkel probleem. De juiste gasveer voor uw
toepassing vindt u dus zeker bij Protempo.

Advies nodig bij de keuze van de juiste gasveer? Wij helpen u graag.

Gastrekveren
Gasdrukveren
Beschermpijp
Bevestigingsmateriaal
Demper
Star blokkeerbaar
Veiligheidspijp

Op zoek naar gasveren, bevestigingsmateriaal of accessoires voor gasveren?

Bij Protempo bent u aan het juiste adres voor gastrekverengasdrukveren en blokkeerbare gasveren van HAHN Gasfedern. Daarnaast leveren wij bevestigingsmateriaal en accessoires, zoals dempers, beschermpijpen en veiligheidspijpen / blokkeerpijpen. Wij hebben eigen gasveervulmachines en een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij uw gasveren op maat afvullen en snel aan u leveren.

Waarom kiezen voor HAHN gasveren van Protempo?

Bij Protempo werken we al meer dan 30 jaar samen met HAHN Gasfedern. Wij zijn zelfs de enige officiële dealer van HAHN Gasfedern in Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor kunnen we ook zeer specifieke vragen in direct overleg met hen oppakken. Onze productspecialisten geven u dan ook graag advies op maat. Maar dat zijn niet de enige voordelen:

    • Wij kunnen een groot deel van ons HAHN gasverenassortiment zelf afvullen op de door u gewenste druk.
    • Ons assortiment HAHN gasveren is breed. Bovendien hebben we een ruime voorraad. Wij kunnen uw gasveren daarom snel leveren, ook in grotere hoeveelheden.
    • Naast stalen gasveren leveren we ook RVS gasveren in de legeringen AISI 304 (V2A) en AISI 316 (V4A). Ideaal voor gasveren die bestand moeten zijn tegen de invloed van chemicaliën.

Leverancier voor verschillende branches

Onze gasveren worden toegepast in uiteenlopende branches. Van de meubelindustrie tot de aanhangwagenindustrie en van de gezondheidszorg tot de jachtbouw. Onze specialisten met jarenlange ervaring helpen u graag, in welke branche u ook werkzaam bent. Voor iedere vraag kunnen wij een maatwerk oplossing bieden. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste gasveer voor uw toepassing krijgt.