Over ons

Protempo als betrouwbare partner

About us

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van wielen, luchtbandwielen, gasveren, traileronderdelen en landbouwonderdelen? Dan bent u bij Protempo aan het juiste adres. Wij hebben ruim 45 jaar ervaring als totaalleverancier van alles wat u nodig heeft om uw bedrijf in beweging te houden. Daarom zijn wij ¨Masters of motion¨!

Ons assortiment bestaat uit meer dan 40.000 producten. Bovendien denken onze teams van bevlogen vakspecialisten graag met u mee om tot maatwerkoplossingen te komen. Altijd op een klantgerichte en nuchtere manier. Zodat u het product vindt dat precies bij uw situatie past.

Protempo – toen en nu

Protempo werd in 1974 opgericht in Zaandam. Na vier jaar verhuisden we naar een groter pand in Nijmegen. Een strategische zet. Van hieruit hebben we een snellere verbinding met onze leveranciers en kunnen we heel Europa bedienen. Inmiddels hebben we ons, met ons zeer uitgebreide productassortiment en de beschikking over 11.000m2 magazijn, ontwikkeld tot één van de grootste nationale en internationale leveranciers binnen de branches waarin we opereren.

Al jarenlang een betrouwbare partner voor vele branches

Bij Protempo kopen we al jarenlang wereldwijd in. Dit heeft geleid tot dealerschappen met toonaangevende merken zoals KNOTT Trailertechnik, HAHN Gasfedern en Steinco Rollen und Räder (in de Benelux). Door de duurzame en langlopende relaties met onze leveranciers zijn wij al ruim 45 jaar een betrouwbare en stabiele handelspartner voor onze klanten in zeer uiteenlopende branches. Wij zijn actief als leverancier voor klanten in onder andere de gezondheidszorg, landbouwsector, levensmiddelenindustrie, interne transportindustrie, trailerbouw, scheepsbouw, steigerbouw en nog vele andere branches en sectoren.

Continu verbeteren

De markt verandert continu, wat voortdurende aanpassing en verbetering vereist. Bij Protempo staan we daarom nooit stil. Niet alleen het pand en assortiment zijn sinds 1974 groter geworden, ook onze kennis en ervaring zijn vele malen ruimer geworden. Bovendien hebben onze services zich steeds verder uitgebreid.

About us

De klant staat voorop

Toch blijft één ding altijd hetzelfde: bij Protempo staat de klant voorop. We leren onze klanten graag goed kennen, zodat we hen zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarom gaan we graag langdurige relaties aan met onze klanten. Wij hebben ons ontwikkeld tot een proactieve leverancier die aandacht geeft, meedenkt en zich kan verplaatsen in de situaties van onze klanten. Want we snappen dat zij voor hun zakelijke succes afhankelijk zijn van snelle, accurate en juiste levering van onderdelen en producten.

Protempo staat voor u klaar

Bij Protempo zijn dagelijks meer dan 80 mensen aan het werk. Al onze medewerkers dragen bij aan ons overkoepelende doel: er voor de klant zijn! Ons gevarieerde verkoopteam met jarenlange werkervaring en een flinke dosis kennis en expertise staat u graag te woord. Onze uitgebreide, enthousiaste buitendienst zorgt voor extra ondersteuning, advies en klantgerichte oplossingen.

Wilt u graag persoonlijk advies van één van onze specialisten, de artikelen met eigen ogen zien of meer informatie over een product? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!