Retail schappenplanservice

Heeft u als retailer interesse om uw assortiment uit te breiden met producten van Protempo? Dan bieden wij u graag onze schappenplanservice. Samen met één van onze productspecialisten maakt u een selectie uit ons assortiment wielen, banden en/of traileronderdelen. Met als resultaat een schappenplan compleet naar uw wens. Wij maken het u graag gemakkelijk, daarom krijgt u de producten verkoopklaar verpakt, gestickerd en met schappenkaartjes geleverd.

Alle producten die geschikt zijn voor onze schappenplanservice vindt u in de categorieën hieronder en in onze retailcatalogus. Heeft u interesse in een schappenplan van Protempo in uw filiaal? Neem dan contact met ons op. Onze productspecialist komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

schappenplan
Alle wielen
Transportwielen
Apparatenwielen
Meubelwielen
Wielonderdelen en -accessoires
Complete luchtbandwielen
Binnenbanden en toebehoren
Banden
Traileronderdelen

Wielen, banden en traileronderdelen van Protempo verkopen in uw filiaal?

Al jarenlang verkopen vele bedrijven in de detailhandel een selectie van ons assortiment wielen, banden en traileronderdelen. Als retailer kunt u een schappenplan met producten van Protempo samenstellen, geheel op maat gekozen in samenwerking met onze productspecialist.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, verpakken wij de gekozen producten voor u in ons magazijn en leveren ze verkoopklaar aan u. Natuurlijk inclusief schappenkaartjes voorzien van productnaam, productinformatie en barcode. Naast de producten zelf kunnen wij ook nieuwe schappen leveren om de producten in te plaatsen. Onze productspecialist kan u indien gewenst helpen bij het inrichten van de schappen. Na een paar maanden volgt een evaluatie. Aanpassingen voert u makkelijk en snel door in samenspraak met uw vaste contactpersoon.

Waarom kiezen voor een schappenplan van Protempo?

Kiest u voor een schappenplan van Protempo, dan kiest u voor maatwerk. U verkoopt dat deel van ons assortiment wielen, banden en/of traileronderdelen dat bij uw filiaal past. Wij voorzien u bovendien graag van advies en bieden u een uitgebreide service. U mag in ieder geval het volgende van ons verwachten:

  • een oriënterend gesprek;
  • advies over de assortimentssamenstelling;
  • op maat gemaakte schappenkaartjes;
  • een evaluatiegesprek;
  • eventueel compleet geleverde schappen;
  • eventueel producten geleverd in blisterverpakking.

Onze ervaring zetten wij graag in om een zo passend mogelijk schappenplan met u samen te stellen. Neem bij interesse gerust contact met ons op. Wij informeren u graag verder, uiteraard geheel vrijblijvend.