Steigerwielen

Steigerwielen

Protempo biedt u ruime mogelijkheden wat betreft steigerwielen voor onder uw rolsteiger. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor onze standaard steigerwielen, maar wij leveren ook maatwerk voor vele klanten. Onze standaard steigerwielen zijn uitgevoerd met een neutraal wiel en bestaan in verschillende diameters, waaronder 125mm, 150mm en 200mm. De draagvermogens variëren van 200kg tot 1000kg. Ze zijn voorzien van een naloop rem of een dubbele wiprem, zodat u uw rolsteiger altijd veilig vast kunt zetten voor u deze betreedt. Met behulp van de spindels verstelt u de wielen makkelijk in hoogte.

Naast onze standaard steigerwielen leveren wij klantspecifieke oplossingen voor meerdere afnemers. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en denken graag met u mee. Dankzij onze ruime ervaring en eigen assemblage-afdeling kunnen wij de ideale steigerwielen voor uw situatie samenstellen.

Een greep uit de mogelijkheden waarvoor u bij ons terecht kunt:
  • Wielen uitgevoerd in een kleur naar uw wens;
  • Verschillende loopvlakmaterialen, waaronder rubber en kunststof;
  • Verschillende bevestigingsmogelijkheden;
  • Stalen en aluminium spindels;
  • Stalen buisbevestigingen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor toebehoren op maat voor uw steigers. Denk hierbij aan ladderdoppen, koppelingen en borgclips.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over onze steigerwielen en steigertoebehoren? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten geven u graag advies of meer informatie over de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar
Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.