Wielserie 27

Wielserie 27
Wielen bestaand uit een kunststof velg en een blauw of oranje / rood polyurethaan (PU) loopvlak. Verkrijgbaar met een kogellager, glijlager of rollager / naaldlager. RVS lagering behoort ook tot de mogelijkheden. Het draagvermogen varieert van 120kg tot 700kg. Deze transportwielen zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen, waarover u onderaan deze pagina meer kunt lezen.
  Los wiel
  Gaffelserie 10
  Gaffelserie 11
  Gaffelserie 12
  Gaffelserie 14
  Gaffelserie 15
  Gaffelserie 19
  Gaffelserie 29
  Gaffelserie 30
  Gaffelserie 31
  Gaffelserie 32
  Gaffelserie 35
  Gaffelserie 36
  Gaffelserie 91
  De serie 27 wielen bestaan in twee uitvoeringen:
   
  • De wielen met een blauwe polyurethaan band zijn verkrijgbaar met rollager / naaldlager of kogellager en worden veel ingezet in de voedingsindustrie. Ze zijn daarom ook leverbaar met lagering van RVS. De blauwe band maakt het mogelijk om met behulp van blauw licht resten van bijvoorbeeld vlees te traceren, waardoor de wielen efficiënt en grondig schoongemaakt kunnen worden.
    
  • De wielen met een oranje / rode polyurethaan band hebben een iets dikker loopvlak wat meer demping biedt. Door de lichte bolling is het loopvlak bovendien beschermd, waardoor ze vaak ingezet worden in banen waar containers doorheen getrokken worden. Het stoten tegen geleiders levert weinig schade op door het beschermde loopvlak. De wielen zijn verkrijgbaar met glijlager, rollager / naaldlager of kogellager.
  Wij staan voor u klaar
  Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
  Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.
  Employee support