Pallettruckrollen / geleiderollen

Bent u op zoek naar een pallettruckrol of geleiderol? Bij Protempo kunt u kiezen uit polyamide en polyurethaan uitvoeringen met verschillende maximale draagvermogens. Natuurlijk zijn onze pallettruckrollen geschikt voor onder uw pallettruck, maar er zijn ook veel andere toepassingen mogelijk. Zo zijn onze pallettruckrollen en geleiderollen bijvoorbeeld te gebruiken als machinerol in productiestraten. Onze productspecialisten adviseren u graag over de mogelijke toepassingen.
Pallettruckrollen / geleiderollen
Pallettruckrollen en geleiderollen

Pallettruckrollen in verschillende uitvoeringen

Bij Protempo kunt u terecht voor een pallettruckrol uitgevoerd met een loopvlak van wit of zwart polyamide (PA) of met een loopvlak van roodbruin of rood polyurethaan (PU). De velg is gemaakt van ofwel gietijzer, ofwel polyamide. Voor pallettruckrollen met een draagvermogen van 250kg tot 1200kg bent u bij ons aan het juiste adres.

Geleiderollen in verschillende uitvoeringen

Zoekt u een geleiderol? Dan heeft u de keuze uit een geel / oranje loopvlak van polyurethaan (PU) of een wit loopvlak van polyacetaal (POM). Bij ons kunt u terecht voor geleiderollen met een draagvermogen van 20kg tot 200kg.

Ongetwijfeld heeft u voor uw interne en externe transport ook andere wielen nodig dan alleen pallettruckrollen en/of geleiderollen. U vindt ze in Protempo's brede aanbod wielen voor diverse toepassingen.
Wij staan voor u klaar
Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.