Filters

Actieve filters
  Bouwhoogte

  Rolstoelwielen

  Rolstoelwielen

  In het assortiment van Protempo vindt u rolstoelwielen in verschillende uitvoeringen. Deze wielen zijn tevens inzetbaar onder rollators. Onze rolstoelwielen en rollatorwielen vangen trillingen perfect op, waardoor ze een hoog rolcomfort bieden. Ieder rolstoelwiel is uitgevoerd met een grijze, niet-strepende band. U heeft de keuze uit rolstoelwielen met een luchtband of met een softband. De wielen met een softband bestaan in een uitvoering van ofwel thermoplastisch polyurethaan (TPU) ofwel thermoplastisch rubber (TPE). Beide varianten van de softband zijn antilekbanden / lekvrije banden.

  Kogelpotten
  Wielonderdelen en -accessoires
  Wielserie 00
  Wielserie 01
  Wielserie 02
  Wielserie 03
  Wielserie 04
  Wielserie 05
  Wielserie 07
  Wielserie 08
  Wielserie 09
  Wielserie 10
  Wielserie 11
  Wielserie 12
  Wielserie 13
  Wielserie 14
  Wielserie 16
  Wielserie 18
  Wielserie 19
  Wielserie 20
  Wielserie 21
  Wielserie 27
  Wielserie 28
  Wielserie 29
  Wielserie 30
  Wielserie 31
  Wielserie 32
  Wielserie 33
  Wielserie 34
  Wielserie 35
  Wielserie 36
  Wielserie 37
  Wielserie 38
  Wielserie 39
  Wielserie 40
  Wielserie 734
  Wielserie 744
  Wielserie 41
  Wielserie 43
  Wielserie 44
  Wielserie 45
  Wielserie 50
  Wielserie 465
  Wielserie 466
  Wielserie 74
  Wielserie 474
  Wielserie 46
  Wielserie 51
  Wielserie 52
  Wielserie 53
  Wielserie 55
  Wielserie 56
  Wielserie 60
  Wielserie 61
  Wielserie 62
  Wielserie 64
  Wielserie 65
  Wielserie 66
  Wielserie 67
  Wielserie 68
  Wielserie 69
  Wielserie 175
  Wielserie 75
  Wielserie 93
  Wielserie 95

  Rolstoelwielen in diverse uitvoeringen

  Bij Protempo heeft u de keuze uit verschillende typen rolstoelwielen / rollatorwielen. In ons assortiment vindt u rolstoelwielen met luchtbanden, met een softband van thermoplastisch polyurethaan (TPU) en met een softband van thermoplastisch rubber (TPE). Uiteraard geschikt voor rolstoelen en rollators, maar ook voor andere toepassingen in de medische sector / gezondheidszorg. Kiest u voor een rolstoelwiel van Protempo, dan is deze altijd uitgevoerd met een grijze, niet-strepende band. Hierdoor rolt de rolstoel, rollator of andere medische toepassing streeploos over de vloer. 

  Rolstoelwielen met luchtbanden

  Een rolstoelwiel / rollatorwiel voorzien van een luchtband vangt trillingen erg goed op. Deze goede demping zorgt voor een hoog comfort tijdens het rijden en door de grijze, niet-strepende band laten de wielen geen strepen achter op de vloer. Ondanks dat de kwaliteit van onze rolstoelwielen met luchtbanden hoog is, blijft het helaas een nadeel dat luchtbanden lek kunnen gaan. Daarom kunt u ook kiezen voor een van de andere twee typen rolstoelwielen.

  Rolstoelwielen met een softband van thermoplastisch polyurethaan

  Protempo's rolstoelwielen / rollatorwielen met een softband van thermoplastisch polyurethaan bieden weliswaar iets minder demping dan een rolstoelwiel met een luchtband, maar ze hebben als voordeel dat ze zijn uitgerust met antilekbanden / lekvrije banden. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel of rollator niet zomaar stil komt te staan omdat een van de banden lek is gereden. Ook dit type rolstoelwiel is uitgevoerd met een grijze band die geen strepen achterlaat op de vloer.

  Rolstoelwielen met een softband van thermoplastisch rubber

  Een rolstoelwiel / rollatorwiel met een thermoplastisch rubberen softband is net als een rolstoelwiel met een softband van thermoplastsisch polyurethaan uitgerust met een antilekband / lekvrije band. Dit type wiel biedt dus ook iets minder demping dan de rolstoelwielen met een luchtband, maar daar tegenover staat wederom dat ze niet lek kunnen gaan.
  Het verschil met de softband van thermoplastisch polyurethaan is dat rolstoelwielen met een band van thermoplastisch rubber wat harder zijn. Hierdoor worden ze ook ingezet voor toepassingen in de medische sector / gezondheidszorg die veel stilstaan en maar af en toe hoeven te rijden. Denk bijvoorbeeld aan servieskasten of linnenkasten. Deze wielen zijn eveneens uitgerust met een grijze, streepvrije band.

  Protempo's wielen voor andere toepassingen vindt u hier.
  Wij staan voor u klaar
  Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
  Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.
  Employee support