Transportwielen

Bij Protempo kunt u terecht voor transportwielen voor al uw interne en externe transporttoepassingen. Onze transportwielen kunt u bijvoorbeeld gebruiken in uw werkplaats of magazijn, maar we hebben ook wielen die geschikt zijn voor transport dat buiten plaatsvindt. Ideaal voor bijvoorbeeld rolcontainers en vuilcontainers.
Transportwielen
Transportwielen

Transportwielen voor ergonomisch intern en extern transport

De transportwielen van Protempo zijn ideaal voor het mobiliseren van karren, wagens, rolcontainers en vuilcontainers in bijvoorbeeld uw magazijn, fabriek of werkplaats. Deze slijtvaste wielen met een lage rolweerstand garanderen een ergonomisch intern en extern transport en zorgen ervoor dat het verplaatsen van allerlei voorwerpen letterlijk op rolletjes loopt.

Transportwielen in verschillende uitvoeringen

In het assortiment transportwielen van Protempo vindt u geremde zwenkwielen, ongeremde zwenkwielen, bokwielen en losse wielen. Ons assortiment transportwielen omvat ook streepvrije en antistatische wielen. Afhankelijk van uw toepassing kunt u kiezen voor een transportwiel in de volgende uitvoeringen:
    • gietijzer;
    • kunststof;
    • RVS (ideaal voor omgevingen waar hygiëne van belang is);
    • met een band van polyurethaan (PU) of thermoplastisch polyurethaan (TPU);
    • met een band van rubber of van thermoplastisch rubber (TPE).

Uiteraard bestaat Protempo's assortiment wielen uit meer dan alleen transportwielen. U vindt onze wielen voor diverse andere toepassingen hier.
Wij staan voor u klaar
Onze vakspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of informatie over onze producten en services.